Forum najlepszej gry przeglądarkowej - heroarena.pl
Nie jesteś zalogowany na forum. Aby się zalogować użyj loginu i hasła z gry lub jeśli jeszcze nie masz wygenerowanego konta wejdź w zakładkę (Konto > Edycja) i kliknij "generuj konto na forum".
Strony: 1
Wątek zamknięty
Brak nagród za ligi limit mimo że ligi główne się zakończyły ...
Z samouczka:
Co tydzień za udział w lidze każdy otrzymuje nieznaczne nagrody - niebiańskie złoto oraz złote napoje. Nagrody jednak nie sumują się z dwóch lig, gdzie jest ten sam sposób walki - np. nie możemy dostać niebieńskiego złota zarówno za Główną Ligę Turniejową oraz za Ligę Turniejową z limitami. Jeśli gracz bierze udział w obydwu ligach to nagrody które otrzyma będą przyznane za główną ligę, a liga z limitami zostanie pominięta.
Ligi główne:
Liga jeszcze nie wystartowała. O starcie zostaniesz poinformowany ogłoszeniem.
gdzie jest złoto ??
Ostatnio edytowany przez Grand (2017-09-29 08:23:35)
Jeśli gracz bierze udział w obydwu ligach to nagrody które otrzyma będą przyznane za główną ligę, a liga z limitami zostanie pominięta.
Dla tych co nadal nie rozumieją i są zdziwieni podsumowaniem kolejki - Jak ktoś brał udział w tym sezonie w ligach głównych to nie dostanie złota. Jeżeli ktoś udział w głównych nie brał, i teraz za limit bierze udział a nie dostał złota w tym tygodniu to wtedy jest to błąd.
Ligi główne:
Liga jeszcze nie wystartowała. O starcie zostaniesz poinformowany ogłoszeniem.
1) Nie będzie wcale sezonów ligowych, ich rozpoczęcia ani zakończenia
Bo liga się już skończyła, a komunikat ten jest domyślnym komunikatem, który nie został zmieniony.
gdzie jest złoto ??
Tam, na co je wydałeś z lig głównych
A co w przypadku kiedy:
1) liga bez limitów się zakończyła - dopiero wtedy się zapisałem(nie ma żadnej walki - niemożliwe odgórnie)
2) brałem udział w lidze z limitami - zająłem jakieś tam miejsca, w dniu naliczania golda nie zostało mi naliczone.
Zapisanie się do głównej ligi, gdzie nie ma jeszcze możliwości walczyć spowodował, że straciłem ok 1500golda. Wg. mnie jest to nie w porządku.
Wszystko byłoby ok, gdyby głowne ligi wystartowały. Teraz w przypadku kiedy nie ma możliwości walk w głównej lidze, walki w limitach są tylko i wyłącznie stratą PA.
Proszę, o weryfikację i ew. rekompensatę w goldzie.
tez nie dostalem zlota
@inwander i jednak zloto jest
ps. nie wiem czy ten temat to bezpośrednia przyczyna ale po ostatniej kolejce duzo ludzi zrezygnowalo z limitow
Ano jest, Plejus jednak dodał i dobrze dla Nas wszystkich, zawsze trochę złota wpadnie
wszystko zadziałało tak jak powinno, zapisaliście się do ligi głównej jeszcze przed jej rozpoczęciem, dlatego za limitową nie dostaliście złota, jednak z logicznego punktu widzenia jeśli liga główna jeszcze nie ruszyła to powinniście dostać złoto za limity, dlatego je przyznałem, a wątek bardziej pasuje pod błąd a nie skargę tak na przyszłość
Strony: 1
Wątek zamknięty